fbpx

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 eur

KAVNE BELJAKOVINSKE PLOŠČICE

KAVNE BELJAKOVINSKE PLOŠČICE

Se velikokrat poslužujete kupljenim beljakovinskim ploščicam? Potem vas izzivam, da takrat za spremembo pripravite domače in prihranite nekaj denarja!

Domače beljakovnske ploščice imajo ogromno prednosti pred kupljenimi, le te namreč ne vsebujejo nobenih konzervansov in skritih sladkorjev, saj lahko sami nadzorujemo sestavine, ki jih bomo dodali v ploščice. Domača tsampa pa poskrbi, da bodo naše tablice kompakne in nebodo razpadale, pa da bomo po njih dlje časa siti.

V receptu sem uporabila kar dva izdelka Breakfast Club in sicer:

1. DOMAČO TSAMPO: Le ta je nepogrešljiva in nezamenljiva v tem receptu, saj bo vse uporabljene sestavine močno zlepila in poskrbela, da tablice nebodo razpadale (kot ponavadi, ko doma pripravljamo tablice z raznimi kosmiči). Prav tako, tsampa poskrbi za veliko mero vlaknin, ki vas bodo ohranile site za dlje časa. 

Domačo tsampo dobiš TUKAJ.

2. DOMAČA KAVA: V receptu sem uporabila hišno mešanico, pri kateri gre za našo mešanico premium arabice, ki doda našemu receptu tisto nežno aromo po kavi. V receptu lahko kavo popolnoma izpustite in jo nadomestite z enako količino mleka.

Domačo kavo dobiš TUKAJ.

 

Božanske, zdrave in z beljakovinami polne tsampine tablice bodo postale tudi vaš nepogrešljiv prigrizek na poti.

RECEPT JE PRIPRAVILA: NEJA GRIL

ČAS PRIPRAVE: 15 minut za pripravo 
ZAHTEVNOST: preprosto
ŠTEVILO PORCIJ: za 6 tablic

Sestavine: 

PRELIV:

  • 50g temne čokolade
  • 10g kokosovega masla


Priprava:

  1. V posodo nasujemo domačo tsampo, beljakovine v prahu, nasekljane orehe in kakav. 
  2. Suhim sestavinam nato dodamo agavin sirup, stopljeno kokosovo maslo, ovseno mleko, in kuhan espresso.
  3. Nato je čas, da zavihamo rokave in maso z rokami dobro pregnetemo. Gnetemo tako dolgo, dokle ne dobimo enotne zmesi.
  4. Sedaj vzamemo pravokotno posodo, ki je primerne velikosti za tablice (cca. 20cm x10cm) in jo obložimo s peki papirjem.
  5. Z dnom kozarca močno pritisnemo maso k podlagi, da dobimo čim bolj ravno površino.
  6. Nad vodo paro stopimo temno čokolado in kokosovo olje. 
  7. Stopljeno čokolado enakomerno porazporedimo po masi za beljakovinske ploščice in posujemo z dodatno nastrgano temno čokolado.
  8. Vse skupaj postavimo v hladilnik za vsaj 60 minut, nato pa nerežemo na poljubno velike kose. Sama sem dobila 6 tablic, vendar se božanskemu vonju tablic nisem mogla upreti in sem eno pojedla še preden sem uspela posneti fotografije.
  9. Pa veselo in zdravo sladkanje želim.
NASVET: Količino kave lahko prilagajate svojemu okusu. Lahko jo popolnoma izpustite in jo nadomestite z enako količinimo ovsenega mleka in obratno. Dodate lahko več kave, v kolikor bi želeli bolj intenziven okus po kavi.

Popoln prigrizek za ljubitelje kave!

HVALA! Da si si vzel/-a čas in prebral/-a moj recept. V kolikor boš preizkusil/-a recept bom zelo vesela tvoje fotografije ali, da me označiš na socialnih omrežjih.

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino