Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Brezplačna poštnina za nakupa nad 40 eur I 👨‍🍳NOVO! 4.0. priročnik za pripravo obrokov je tukaj!👨‍🍳

O meni

O meni

Zdravo, moje ime je Neja in za vas razvijam in ustvarjam zdrave in fit vezije obrokov (predvsem zajtrke) z željo, da čim več ljudem pomagam, da vzljubijo zdravo prehrano in se predvsem dobro počutijo v svojem telesu.

Strast do priprave hrane, se je pojavila že v osnovni šoli in se počasi razvijala skozi leta. Pred slabim letom dni, pa se je strast razvila v današnji portal z zajtrki (& idejami za druge zdrave obroke) preko katerega z vami delim svoje eksperimentalne zdrave in fit recepte, ki jih najdete tukaj.

Kuhinja je mesto, ki me pomirja in sprošča, peka in kuha pa neke vrste moja meditacija. V kuhinji se lahko izrazim z vso svojo kreativnostjo in se počutim izpopolnjeno, ko ustvarim recept, ki ga tudi vi, z veseljem preizkusite in nenazadnje, pohvalite.

Sama predvsem uživam ob ustvarjanju zdravih in bolj fit (beljakovinskih) verzijah tradicionalnih jedi, slaščic in predvsem rada preizkušam nove jedi ter okuse. Svojo navdušenost nad pripravo zdravih obrokov, skrb za zdravje in skrb za okolje bi rada prenesla tudi na druge ljudi ter s tem dosegla svoj namen. Zato sem se odločila, da ustvarim svoj blog na katerem bom delila predvsem zdrave recepte, nasvete za zdrav življenjski slog, skrb za naravo in veliko več.

Vse se začne pri zdravem odnosu do hrane

Večina mojih receptov je veganskih ali vsaj vegetarjanskih, kar pa ne pomeni, da sem tudi sama vegetarjanka ali veganka. V preteklosti sem na lastni koži doživela slab odnos do hrane, ki ga sem ga uspela močno popraviti, po tem ko je bilo veliko škode že storjene. Prav iz tega razloga ne želim deliti hrane na vegansko, keto, zdravo, nezdravo in se pri prehranjevanju na kakršen koli način omejevati. Stojim za dejstvom, da je vsa hrana zdrava v zmernih količinah in po mojem mnenju nobena skrajnost ni dobra.

Svojo navdušenost nad pripravo zdravih obrokov, skrb za zdravje in skrb za okolje bi rada prenesla tudi na druge, ter s tem dosegla svoj namen. Zato sem se odločila, da ustvarim svoj blog na katerem bom delila predvsem zdrave recepte, nasvete za zdrav življenjski slog, skrb za naravo in veliko več.

Kako se je vse skupaj začelo?

Vse zgodba se je začela razvijati že lep čas nazaj, ko sem v srednji šoli odkrila svojo strast do priprave hrane (predvsem zdrave hrane) in ko sem nekako uspela ujeti ravnotežje ter končno začela poslušati svoje telo, vanj vnašati dobro in kvalitetno hrano ter prenehala z dijetami.

Ko sem se končno znebila, tega bremena v življenju sem ugotovila, da je odnos do hrane ena izmed pomembnejših »področij« v mojem življenju!

Verjamem, da »si to, kar ješ« in jaz se ne bi mogla bolj strinjati s to trditvijo. Zame zdrava prehrana (več) ne pomeni hujšanje, obremenjevanje in omejevanje glede kalorij,… ampak sem se zaljubila v skrb za svoje zdravje in občutek, dobrega počutija v svojem telesu.

Moja misija je, da čim več ljudem pomagam, da tudi sami začnejo preprosto uživali ob zdravi prehrani in uživati tudi v “hrani za dušo” , brez slabe vesti.

 

Od nekdaj sem rada pripravljala hrano in predvsem zdrave obroke, vendar si nikoli nisem drznila stopiti koraka naprej. Nekega dne se je rodil moj “foodie” Instagram profil, za katerega si nikoli ne bi mislila, da bo prerasel v nekaj tako velikega. Zatem je prišel Breakfast Club portal z recepti in nazadnje tudi moja trgovinica s trajnostnimi izdelki ter zdravo prehrano.

Kokos obsesija

Kokos obsesija se je zame začela novembra 2018, ko sva se skupaj s fantom odpravila na prvo večje potovanje na Tajsko.
Brez problema lahko rečem (in mislim, da bo tudi on enakega mnenja), da je za oba, tisto potovanje marsikaj spremenilo. Zase lahko trdim, da se mi je spremenil pogled na svet, najino zvezo in takrat sem se zares začela zavedati, da želim nekaj več od življena. Vedno sem si želela ustvariti nekaj svojega ampak si nikoli nisem upala niti pomisliti na samostojno podjetniško pot. S potovanjem sem se začela zavedati, da v življenju želim svobodo, potovanja, kreiranje svojega urnika in predvsem uživati ob svojem delu. Potovanje na Tajsko pa je moje življenje spremenilo tudi na drugačen način, saj sem na Tajskem kupila svoje prve štiri kokosove skodelice in takoj zapadla v pripravo »insta« zajtrkov serviranih v kokosovih skodelicah.

Moja misija

Moja misija je prenesti svoje navdušenje nad pripravo zdrave hrane, predvsem zdravih zajtrkov in vas spodbuditi, da si tudi sami zjutraj vzamete 20 minut samo zase, si pripravite zdrav zajtrk tako za telo kot za duha ter začnete nov dan s polno mero energije in zagona!
Kokosove skodelice so nastale le kot “pripomoček” k našemu pogledu na zdravo prehrano in način življenja. Natančneje le opominjajo na zgoraj napisano misijon misijo, da vsako jutro dan začnemo v miru, z zdravim polnovrednim zajtrkom, serviranim v kokosovi skodelici, ki nas opomni, da ZMOREMO in dan začnemo s polno mero energije!

Hvala, da si si vzel čas in prebral objavo “O meni”! Upam , da ti je bila objava všeč in, da sem ti dala informacije po katere si prišel!

Izberite izdelek
0
    0
    Vaša košarica
      Calculate Shipping
      Apply Coupon