fbpx

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

JAGODNI LINŠKI PIŠKOTI

JAGODNI LINŠKI PIŠKOTI

Iščeš idejo kako presentiti svojo boljšo polovico na valentinovo, za rojstni dan, obletnico ali kar tako?

Če ste na zgornje vprašanje odgovorili pritrdilno potem morate nujno preizkusiti današnji recept za jagodne linzer piškote v obliki srčkov!

Če te zanima recept pa beri dalje..

 

Novo idejo kako na preprost način uporabit moj kremni jagodni namaz v božanskih veganskih piškotih!

RECEPT JE PRIPRAVILA: EVA @susiiiiin

Sestavine: 

  • 350 g veganske margarine ali veganskega nadomestka masla
  • 85 g rjavega sladkorja
  • 500 g bele moke (polovico lahko nadomestite s polnozrnato)
  • 2 žlički pecilnega praška
  • 1 žlička sode bikarbone
  • 2 zavitka čokoladnega pudinga
  • 4-6 žlic poljubnega (rastlinskega) jogurta
  • Jagodni namaz

PRIPRAVA:

  1. Pečico predhodno segrejemo na 180 stopinj.
  2.  V veliki skledi zmešamo skupaj vse suhe sestavine.
  3.  S pomočjo ročnega mešalnika zmešamo skupaj maslo in sladkor, dokler nista penasto umešana. Zmesi primešamo še jogurt nato pa še 2/3 mešanice suhih sestavin in nadaljujemo z mešanjem
  4. Zadnjo tretjino suhih sestavin vmešamo in dobro pregnetemo kar z rokami ( v kolikor je teso presuhi, pa dodamo še 2 žlici jogurta) dokler ne dobimo enotne zmesi.
  5. Testo razvaljamo na pomokano površino in s pomočjo modelčkov izrežemo srčke po parih (enega celega in enega z izrezano sredico). Izrezane srčke položimo na peki papir. 
  6. Piškote pečemo 8-10 minut na 180 stopinj. 
  7. Ko so pečeni, jih pustimo, da se popolnoma ohladijo. 
  8. Na koncu piškote le še premažemo z jagodnim namazom in po dva piškota skupaj “zlepimo”
  9. Potem pa samo še uživamo in veselo sladkanje!

Poskusite ta recept in z njim presenetito boljšo polovico!

Hvala, da si si vzel/-a čas in prebral moj recept! V kolikor boš preizkusil/-a katerega koli izmed mojih receptov, bom zelo vesela tvoje fotke ali, da me označiš na socialnih omrežjih @everyday_breakfast_club (Instagram) ali @Breakfastclub (Facebook)! 

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino