Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Brezplačna poštnina za nakupa nad 40 eur I ČRNI TEDEN s popusti do -70% je tukaj! 🔥

Solata iz kozarca #2

Solata iz kozarca #2

Solate iz kozarca so trenutno čisti hit na mojem Instagram profilu! Tako, da sem se odločila, da bom vse kombinacije tudi podelila na blogu tukaj.

Danes sem za vas pripravila recept za preprosto in res okusno meal prepano solato z božanskim prelivom, ki solato dvigne na višji nivo🔥😍

Poskusi recept in se o njegovi odličnosti prepričaj kar sam/-a👇🏻

Solata je odlična za meal prep, saj dodamo preliv čisto na dno in se tako preliv ne dotika solate. To pomeni, da bo zelenjava ostala sveža in čvrsta. Pred zaužitjem se solato strese v veliko skledo, premeša in je že pripravljena za uživanje.

 

Meal prep solata iz kozarca je kot nalašč za kosilo na dni, ko nimamo veliko časa – pripravite jo vnaprej in uživajte v kosilu brez stresa! 

RECEPT JE PRIPRAVILA: NEJA GRIL

ČAS PRIPRAVE:

30 minut
ZAHTEVNOST: preprosto
ŠTEVILO PORCIJ: za dva steklena kozarca prostornine 1400 ml (skupno 4 porcije)

Sestavine: 
  • 1 konzerva čičerike
  • 200 g bulgurja
  • 100 g redkvic, narezanih na rezine
  • 150 g češnjevih paradižnikov, narezanih na četrtine
  •  1 rumena paprika
  •  1/4 velike glave zelja, naribanega
  • 2 pesti rukole
Sestavine za preliv:
  • 2 žlici gorčice 
  • 4 žlice agavinega sirupa ali medu
  • 6 žlic jabolčnega kisa
  • 1 žlička soli
  • 2 žlički česna v prahu
  • 2 žlički curry začimbne mešanice
  • 1/4 žličke popra
  • 2 žlici skyr jogurta, lahko zamenjaš za grški jogurt ali rastlinski nadomestek jogurta
  • 150 ml vode


Priprava:

  1. Bulgur skuhamo v slanem kropu po navodilih proizvajalca.
  2. Zelenjavo operemo in narežemo, korenje pa naribamo.
  3. Pripravimo preliv tako, da vse sestavine zmešamo skupaj.
  4. Na koncu sledi najbolj zabaven del in sicer zlaganje solate v kozarec kot je prikazano v videu👩🏼‍🍳

Pripravljeno solato spraviš v hladilnik kjer te bo počakala 3 dni. Pred zaužitjem jo le prekucneš v skledo, premešaš in uživaš čez teden za malice ali kosila☀️

Recept sem pripravljala v oddaji Jutro na Planet TV s katero sem navdušila tudi voditelja Igorja in Suzano.

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    Produkti ki vam bodo morda všeč
      Calculate Shipping
      Apply Coupon