Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

🖤 Najvišji popusti leta so se začeli – črni petek vse do -30% >> TUKAJ 🖤 & brezplačna poštnina nad 25

DOMAČE BELJAKOVINSKE TSAMPA PLOŠČICE

DOMAČE BELJAKOVINSKE TSAMPA PLOŠČICE

Se velikokrat poslužuješ kupljenim beljakovinskim ploščicam? Potem imam zate odličen recept, ki te bo s svojo preprosto pripravo in okusom prepričal, da jih večkrat pripraviš kar doma.

Domače beljakovnske ploščice imajo ogromno prednosti pred kupljenimi, le te namreč ne vsebujejo nobenih konzervansov in skritih sladkorjev, saj lahko sami nadzorujemo sestavine, ki jih bomo dodali v ploščice.

Lešnikova tsampa pa poskrbi, da bodo naše tablice kompakne in nebodo razpadale, pa da bomo po njih dlje časa siti, saj jih obogati s kompletknimi ogljikovimi hidrati in vlakninami. Tablice z dodatkom lešnikov in beljakovin na koncu spremenimo v popolnoma uravnotežen obrok ali malico.

V receptu sem uporabila novo lešnikovo tsampo, ki se odlično odnese ob pripravi domačih beljakovinskih tablic.

lešnikova tsampa 350g

NoVA LEšnikova tsampa

Že vse dobro poznano tsampo iz moje trgovinice sem tokrat obogatila z razmaščeno lešnikovo moko, praženimi lešniki, cimetom in kokosovim sladkorjem za popoln zajtrk na hitro za vse ljubitelje kombinacije lešnika in cimeta.

Tsampa velja za prvo hitro jed na svetu. Ker je tsampa že prepražena, je toplotno obdelana in nadaljnjega kuhanja ne potrebuje. Je enostavna rešitev za hitri zajtrkmed tednom tako za odrasle kot za otroke.

Več o jej pa najdeš TUKAJ!

 

Te beljakovinke ploščice preprosto moreš poskusitim, saj so veliko boljše od kupljenih!

RECEPT JE PRIPRAVILA: NEJA GRIL

 

ČAS PRIPRAVE: 5 minut + 2 uri za hlajenje
ZAHTEVNOST: preprosto
ŠTEVILO PORCIJ: za 8 – 10 tablic

Sestavine: 

Dodatki:

  • 70 g stopljene temne čokolade
  • 30 g nasekljanih praženih lešnikov

PRIPRAVA:

  1. Vse sestavine za tablice zmešamo v veliki posodi in z rokami dobro pregnetemo, da dobimo enotno, gosto maso.
  2. Pekač ali pravokotno posodo obložimo s folijo ali peki papirjem in v njej z rokami oblikujemo podlago za tablice.
  3. S pomočjo kozarca dodatno sploščimo podlago iz tsampe, ki jo prelijemo s stopljeno temno čokolado in posujemo z nasekljanimi lešniki.
  4. Postavimo v hladilnik za vsaj dve uri, da se tablice nekoliko strdijo, nato pa jih narežemo na poljubno velike kose in samo še uživamo v hranljivem prigrizku.
  5. Na dober tek!

Ko boste preizkusili ta recept ne boste več posegali po dragih, kupljenih beljakovinskih tablicah.

 

Hvala, da si si vzel/-a čas in prebral moj recept! V kolikor boš preizkusil/-a katerega koli izmed mojih receptov, bom zelo vesela tvoje fotke ali, da me označiš na socialnih omrežjih @everyday_breakfast_club (Instagram) ali @Breakfastclub (Facebook)! 

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

Izberite izdelek
0
    0
    Vaša košarica
      Calculate Shipping
      Apply Coupon