fbpx

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

BANANIN KRUH

BANANIN KRUH

Rahel, sočen, ravno prav sladek in enostavno pripravljen bananin kruh bo navdušil vse vas, ki boste recept poskusili.

Danes imam za vas izredno preprost recept za veganski bananin kruh iz minimalnega števila sestavin, ki jih imate zagotovo doma. Končni izdelek, bo pa zagotovo uspel! 

Ta recept, pa ima v ozadju tudi posebno zgodbo. In sicer, morem priznati, da je mi je recept vzel ogromno časa, saj mi je njegova priprava velikokrat spodletela. In po kakšnih 7 poskusih mi je končno uspelo… in vredno je bilo vsakega spodletjaja, saj sem končo spekla svoj najboljši bananin kruh! In danes recept delim z vami.

V kolikor te besede niso prepričale v pripravo in si še vedno skeptičen/-a pa predlagam, da se kar sama prepričaš o odličnosti samega recepta.

Izredno enostaven recept za bananin kruh, ki bo zagotovo uspel!

RECEPT JE PRIPRAVILA: Neja gril

 

ČAS PRIPRAVE: 15 minut za pripravo + 45 minut za peko
ZAHTEVNOST: rahlo zapleteno
ŠTEVILO PORCIJ: za 18 kosov kruha

Sestavine: 

  • 260 g moke
  • 3 zrele banane
  • 100 ml mandljevega mleka
  • 1 žlička vanilijevega ekstrakta
  • 30 g sladkorja
  • 1 žlička cimeta
  • 30 g kokosovega olja
  • 2 žlički pecilnega praška
    1 žlička sode bikarbone
  • DODATKI: 50 g čokoladnih kapljic
 
 


Priprava:

  1. Pečico predhodno segrejte na 180 stopinj.
  2. V veliki posodi z vilico speštajte 3 banane in dodajte mleko, vanilijevo aromo, sladkor in cimet.
  3. V drugi posodi zmešajte skupaj suhe sestavine.
  4. Suhe sestavine primešajte mokrim sestavinam in narahlo zmešajte, da se vse poveže. 
  5. Maso enakomerno razporedite v pekač za kruh, ki ste ga predhodno namastili in okrasite s čokoladnimi kaplicami.
  6. Kruh pecite 40-45 minut na 180 stopinj celzija.

 

Hvala, da si si vzel/-a čas in prebral moj recept! V kolikor boš preizkusil/-a katerega koli izmed mojih receptov, bom zelo vesela tvoje fotke ali, da me označiš na socialnih omrežjih @everyday_breakfast_club (Instagram) ali @Breakfastclub (Facebook)! 

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino