fbpx

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

TUNIN TATARC PO MOJE

TUNIN TATARC PO MOJE

Božič je tukaj in z njim moj recept za daleč najljubšo predjed božične večerje – tunin tatarc po moje!

Recept je nastal v sodelovanju z ekološko kmetijo Vila Natura, na kateri pridelujejo same bio dobrote in vam resnično priporočam, da si pri njih naredite zalogo mok, kosmičev, domačih sokov in olja. 

V kolikor te zanima recept za moj najljubši in res preprost tunin tatarc beri dalje!

 

Danes z vami delim svojo daleč najljubšo predjed božične večerje, tunin tatarc po moje!

RECEPT JE PRIPRAVILA: NEJA GRIL

ČAS PRIPRAVE: 5 minut za pripravo
ZAHTEVNOST: preprosto
ŠTEVILO PORCIJ: za 4 osebe

Sestavine: 

  • 300 g sveže tune
  • 12 g sezamovega olja
  • 1 žlica gorčičnih semen
  • 3 mlade čebule
  • sol in poper (po okusu)
  • 12 kosov domačega toasta
  • maslo


Priprava:

  1. Tuno narežemo na koščke velikosti 0,5 cm x 0,5 cm in jo dodamo v veliko posodo.
  2. Mlado čebulo operemo in nasekljamo na male kolobarje ter stresemo v posodo k tuni. 
  3. V posodo dodamo še sezamovo olje in gorčična semena. Solimo in popramo po lastnem okusu ter vse skupaj dobro premešamo.
  4. Tunin tatar serviramo na sveže pečen, še nekoliko topel domač toast (ali popečen toast), ki ga najprej namažemo z maslom nato pa dodamo še pripravljen tatar ter posujemo z dodatnim poprom.
Nasvet: K tuninemu tatrju se odlično poda sveže pečen toast, za katerega recept najdeš tukaj.

Potem pa samo še uživamo v popolni predjedi naše božične večerje. Pa dober tek in vesele praznike želim!

HVALA! Da si si vzel/-a čas in prebral/-a moj recept. V kolikor boš preizkusil/-a recept bom zelo vesela tvoje fotografije ali, da me označiš na socialnih omrežjih.

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino