Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Brezplačna poštnina za nakupa nad 40 eur I 👨‍🍳NOVO! 4.0. priročnik za pripravo obrokov je tukaj!👨‍🍳

Domač burger z nacufano svinjino

Domač burger z nacufano svinjino

To je recept za domač burger z najbolj sočno in mehko nacufano svinjino ter domačo »coleslaw« solatko s posebnimi dodatki🍔

 

Zagotovljeno bodo ti burgerji glavna zvezda vsakega piknika in bodo zagotovo najhitreje zmanjkali. 

RECEPT JE PRIPRAVILA: NEJA GRIL

ČAS PRIPRAVE:

50 minut
ZAHTEVNOST: preprosto
ŠTEVILO PORCIJ:

za 6 porcij

 

🍔[PIKNIK RECEPT]: Domač burger z nacufano svinjino🍔/oglas/

To je recept za domač burger z najbolj sočno in mehko nacufano svinjino ter domačo »coleslaw« solatko s posebnimi dodatki🍔

Zagotovljeno bodo ti burgerji glavna zvezda vsakega piknika in bodo zagotovo najhitreje zmanjkali. Za presenečenje v receptih pa bodo poskrbele @drogadobrote 🧺

Sestavine za nacufano svinjino:
✔️600 g svinjske plečke
✔️3 čajne žličke gorčice
✔️2 čajni žlički olivnega olja
✔️3 čajne žličke rjavega sladkorja
✔️3 čajne žličke česna v prahu
✔️3 čajne žličke čebule v prahu
✔️3 čajne žličke dimljene paprike
✔️1 čajna žlička soli
✔️1/2 čajne žličke popra
✔️1/2 čajne žličke cimeta

Sestavine za »cole slaw« solato:
✔️¼ mladega zelenega zelja 3 korenčki
✔️180 g rumenih paprik Droga
✔️180 g rdečih paprik Droga
✔️2 žlici majoneze
✔️100 ml tekočega jogurta
✔️1/2 žličke soli

Dodatne sestavine za serviranje:
✔️4 burger bombetke namaz s papriko Droga
✔️Delikatesne kumarice

🧑🏼‍🍳Priprava:
1. Svinjsko pleče osušimo in premažemo z gorčico in olivnim oljem. Začimbe zmešamo v ločeni posodi in jih enakomerno natremo po mesu. Vse skupaj vakumiramo in počasi kuhamo v »sous vide« – 20 ur na 70 stopinjah.
2. Naslednji dan pred peko pripravimo solato tako, da narežemo vso zelenjavo in jo skupaj s soljo, majonezo in jogurtom zmešamo v posodi. Pripravimo še ostale dodatke za pripravo burgerjev.
3. Meso vzamemo iz vakuma in shranimo tekočino, ki jo je izpustilo meso. Žar zakurimo in na visoki temperaturi na hitro popečemo svinjsko meso iz vseh strani.
4. Ko je meso pečeno, ga z vilicami nacufamo in prelijemo s tekočino, ki je nastala ob kuhanju. Po potrebi dodatno solimo meso.
5. Lotimo se priprave burgerjev in sicer bombetke popčemo, premažemo z ajvarjem ali namazom s papriko, naložimo z nacufano svinjino, pripravljeno coleslaw solato in kislimi kumaricami.
6. Nato pa samo še uživamo v vsakem grižljaju in druženju ob dobri hrani. Pa dober tek!💛

 

Poskusi recept in z njim navduši svoje goste na pikniku! 🧺

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

Izberite izdelek
0
    0
    Vaša košarica
      Calculate Shipping
      Apply Coupon