Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Brezplačna poštnina za nakupa nad 40 eur I 👨‍🍳NOVO! 4.0. priročnik za pripravo obrokov je tukaj!👨‍🍳

3 ideje za hitra poletna kosila

3 ideje za hitra poletna kosila

3 ideje za preprosta kosila “na hitro” za vroče poletne dni!

Tokrat sem za vas pripravila kar 3 ideje za preprosta kosila, ki vam bodo vzela minimalno časa za pripravo in bodo tudi lahka za vaš želodec (v tej vročini najbolj paše takšna hrana kajne?)

Objava je nastala v sodelovanju z Gea zakladnica olj, s katero na mojih socialnih omrežjih poteka nagradna igra v kateri bom podarila kar 5 paketov dobrot od Gea zakladnica olj. Sodeluješ lahko TUKAJ!

 

Gea ima namreč dva popolnoma nova izdelka, katera sem imela možnost med prvimi tudi poskusit! gre za VEGANSKO MAJONEZO in vegansko TATARSKO OMAKO! Kaj sem z izdelkoma pripravila pa preveri spodaj..

 

Moji trije najljubši recepti za hitra poletna kosila!

RECEPTE JE PRIPRAVILA: NEJA GRIL

1Poletna solata

Sestavine za solato(za dve osebi):
  • 1 glava zelene solate
  • 100g češnjevega paradižnika
  • popečeni šparglji
  • 200g popečenih piščančjih trakcov
  • pinjole
  • sol

SESTAVINE za preliv:

PRIPRAVA:

  1. Solato natrebimo in dobro operemo pod tekočo vodo.
  2. Nato pripravimo preliv za solato tako, da vse navedene sestavine za preliv preprosto zmešamo skupaj in solimo po okusu. Priporočam, da v preliv dodate tudi mešanico začimb za solato.
  3. Solato nato nadevamo v veliko skledo za solato skupaj z paradižniki, testeninsko solato s šparglji (recept je spodaj), popečenega piščanca, popečene šparglje in vse skupaj prelijemo z majoneznim prelivom in dosolimo po okusu.
  4. Po vrhu posujemo še z pinjolami in uživamo.
 

2.KLUBSKI SENDVIČ

Sestavine:

PRIPRAVA:

  1. Kruh narežemo na čim bolj enakomerna kosa, ki ju v poljubnem vrstnem redu nadevamo z vsemi dodaki, ki smo jih izbrali.
  2. Na ponvi stopimo maslo in zmanjšamo ogrnj. Na srednjem ognju počasi popečemo sendvič iz obeh strani in nenehno z lopatico pritiskamo sendvič ob dno (kot da bi ga želeli potučkati) 
  3. Sendvič pečemo 2 minuti na vsaki strani ali dokler ni kruh lepo zapečen, sir pa popolnoma stopljen.
  4. Sendvič serviramo prerezan, skupaj z dodatno tatarsko omako.
 

3. testeninska solata s šparglji in pestom

Testeninsko solato serviramo v kokosovo skodelico in okrasimo s popečenimi šparglji, pinjolami in parmezanom.

Sestavine:

DODATKI:

  • pinjole
  • parmezan
  • grobo mlet poper

PRIPRAVA:

  1. Testenine skuhamo po navodilih proizvajalca. Ko so kuhane jih dobro operemo in ohladimo pod mrzlo vodo.
  2. Šparglje naribamo in jih na hitro prepražimo s soljo in poprom in pustimo da se ohladijo.
  3. Testeninam nato vmešamo vegansko majonezo, popečene in ohlajene šparglje, pesto, sol in poper.
 

Hvala, da si si vzel/-a čas in prebral moj recept! V kolikor boš preizkusil/-a katerega koli izmed mojih receptov, bom zelo vesela tvoje fotke ali, da me označiš na socialnih omrežjih @everyday_breakfast_club (Instagram) ali @Breakfastclub (Facebook)! 

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    Produkti ki vam bodo morda všeč
      Calculate Shipping
      Apply Coupon