JESENSKA OVSENA KAŠA
Moja jesenka ovsena kaša je BOŽANSKA! Ravno prav sladka in noro kremna.Te zanima recept? Potem beri dalje..
Moja jesenka ovsena kaša je BOŽANSKA! Ravno prav sladka in noro kremna.Te zanima recept? Potem beri dalje..
Spodaj z vami delim tudi okusen recept za jesensko obarvano ovseno kašo, ki je pripravljena hitro in brez dodanega sladkorja! Pri dodatkih sem bila tokrat zelo kreativna! Zraven svežega kakije, jurke, mandljevih lističev in chia pudinga, sem tokrat ovseno kašo sem tokrat nadevala tudi našo novo Breakfast Club KAKIJEVO MARMEALADO z ingverjem za piko na i!
Na nov izdelek iz moje trgovinice sem res ponosna, saj sem si res želela razviti popolno jesenko obarvano marmelado iz mojega najljubšega sadja – kakija!
In rezultat?
Marmelada je BOŽANSKA! Ravno prav sladka in polnega okusa po kakiju in ingverju. Marmelada je izdelana iz Slovenskih kakijev, kateri smo za malo ostrine dodali svež ingver in ne tistega v prahu, kot ga najdemo v ostalih to vrstnih izdelkih. Limonina lupinica pa poskrbi za ravno pravo mero kisline. V njej pa ni dodanega sladkorja, vsebuje LE naravno prisoten sladkor!
Kakijeva marmelada je izdelana v Sloveniji, iz kar 114g sadja na 100g marmelade!
Breakfast Club kakijeva marmelada je:
- brez dodanega sladkorja
- primerna za vegane
- 100% naravna
- izdelana v Sloveniji
Ps. Do konca meseca oktobra, pa ob vsake nakupu marmelade prejmeš trajnostno žličko iz kokosa GRATIS!
Več idej kako uporabiti novo kakijevo marmelado najdete na mojem blogu, v iskalnik vpišite “kakijeva marmelada” in vse ideje boste imeli na dlani!
RECEPT JE PRIPRAVILA: NEJA GRIL
ČAS PRIPRAVE: | 5 minut + 5 minut za kuhanje |
ZAHTEVNOST: | preprosto |
ŠTEVILO PORCIJ: | za 1 porcijo |
Sestavine:
- 50g ovsenih kosmičev
- 1 zmečkana banana
- 50ml mandljevega mleka
- 200ml vode
- 10g medu
- limonina lupinica
DODATKI:
- sveže jesensko sadje (kaki, jurka,..)
- mandljevi lističi
- NOVA: kakijeva marmalada z ingverjem
- chia puding (opcijsko)
- meta za okras
PRIPRAVA:
- Vse sestavine nasuješ v kozico in zmešaš.
- Med stalnim mešanjem kašo na nizkem ognju kuhaš 5 minut.
- Počakaš, da se nekoliko ohladi in seviraš v kokosovo skodelico.
- Okrasiš in že uživaš v popolnem jesenskem zajtrku.
Mmm popoln zajtrk za hladnejša jesenska jutra..
Hvala, da si si vzel/-a čas in prebral moj recept! V kolikor boš preizkusil/-a katerega koli izmed mojih receptov, bom zelo vesela tvoje fotke ali, da me označiš na socialnih omrežjih @everyday_breakfast_club (Instagram) ali @Breakfastclub (Facebook)!