fbpx

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

“SACHER” KOCKE ZA ZAJTRK

“SACHER” KOCKE ZA ZAJTRK

 Če ste že naveličani klasičnih ovsenih kašic pripravljenih z mlekom ali kako drugače, imam za vas idejo kako jih pripraviti nekolilo drugače!

Kot že veste ovsena kaša ali ovseni kosmiči kot takšni veljajo za zvezdo mojega jutranjega obroka. A če ste se tistih z mlekom in jogurtom že malo naveličali, jih pripravite nekoliko drugače. S pravimi dodatki jih specite v pečici. Nedvomno odlična popestritev, ki bo kot nalašč za sobotno jutro. Prav tako pa odličen zajtrk, ki ga lahko nesete seboj na pot ali v službo.

Recept je nastal v sodelovanju z Malinca Nastja, spletno prodajalno, na kateri najdeš široko ponudbo zdrave prehrane in naravne kozmetike. Na vašo srečo, pa lahko z mojo kodo NEJA10 na njeni spetni strani nakupujete z 10% popustom.

Hiter in enostaven recept, ki ga lahko pripravite za celo družino ali pa si ga pripravite za celoten prihajajoč teden #mealprep

RECEPT JE PRIPRAVILA: NEJA GRIl

 

ČAS PRIPRAVE: 10 minut za pripravo + 40 minut za peko
ZAHTEVNOST: preprosto
ŠTEVILO PORCIJ: za 8 kosov

Sestavine: 

  • 100g prosene moke Malinca
  • 100g ovsenih kosmičev
  • 350ml ovsenega mleka
  • 100g eritritola
  • 5 žlic presnega kakava
  • 1/2 žličke sode bikarbone
  • marelična marmelada za polnilo
  • stopljena temna čokolada za preliv


Priprava:

  1. Vse sestavine razen marmelade in stopljene čokolade zmešajte skupaj v eno veliko posodo. Sestavine med seboj dobro premešajte in maso zlijte v namaščen pekač. 
  2. Postavite v pečico za 40minut na 180 stopinj.
  3.  Počakajte da se čokoladno testo ohladi, ga prerežite ter namažite z marelično marmelado🧡 
  4. Po želji prelijte tudi s stopljeno temno čokolado in uživajte!

Nasveti za pripravo in serviranje:

  • Za beljakovinsko verzijo lahko dodaš beljakovine v prahu, priporočam okus čokolada ali arašid.
  • Za čokoholike priporočam še dodatek koščkov bele čokolade v samo maso iz ovsenih kosmičev.
  • Za ljubitelje arašidovega masla, priporočam, da servirate pečene ovsene kosmiče z arašidovim maslom. 
  • Ne pozabi uživat v vsakem grižljaju!
 

Hvala, da si si vzel/-a čas in prebral moj recept! V kolikor boš preizkusil/-a katerega koli izmed mojih receptov, bom zelo vesela tvoje fotke ali, da me označiš na socialnih omrežjih @everyday_breakfast_club (Instagram) ali @Breakfastclub (Facebook)! 

Ne pozabi oceniti tega recepta!
5/5

Napiši komentar

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino