fbpx

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Brezplačna poštnina ob nakupu nad 40 eur! I BOŽIČNA KOLEKCIJA prihaja kmalu – 6.12.2022

Likalna postaja

Likalna postaja

Likanje! Če verjamete ali ne, je likanje moje najljubše hišno opravilo. Z novo likalno postajo pa je to opravilo še 100 x lažje!

V kolikor še ne veste, se konec leta selim v nov dom. Z Vitom sma postala ponosna lastnika svoje hiške v kateri se nama pridružita tudi kužka Iggy Pop in Lux. 

V ta namen raziskovanja najboljših pripomočkov za svojo hišo sem se odločila, da na svoj blog dodam novo kategorijo v kateri bom na mesečni bazi testirala razne pripomočke za nov dom, ki mi jih omogoča trgovina Harvey Norman. Testirala bom od aparatov za novo kuhinjo pa vse do pripomočkov za osebno nego v upanju, da moj zapis pride še prav tudi tebi. 

Tokrat se je na testu gospodinjskih aparatov pri meni znašla likalna postaja znamke Teflon

Iz trgovine Harvey Norman so mi v test poslali likalno postajo:

TEFAL GV9221E0:

Posebnost le te je, da s pomočjo visokotlačne parne postaje Pro Express Protect dajte svojem oblačilom izjemno moč pare.

Visokotlačna tehnologija kotlička zagotavlja učinkovitost profesionalnega razreda, ekskluzivni dvojni zaščitni sistem pa nudi oblačilom popolni izgled. Prav tako ni nevarnosti, da bi katero koli tkanino osmodili, saj deluje brez nastavitev.

Najboljše pri likalni postaji Teflon pa je to, da je le ta 100% varna za vse vrste tkanin. Sama sem v preteklosti s svojim zastarelim likalnikom uničila že marsikatero oblačilo in ta nova likalna postaja mi bo to praktično onemogočila.

V trgovini Harvey Norman lahko najdete likalno postajo, ki je bila pri meni na testu in je trenutno tudi v akciji. Najdete jo tukaj.

Nov dom, bo zame predstavljal popolnoma nov začetek, zato se še za tako malo odločitev dobro pozanimam pred samim nakupom.

 NEJA GRIl

KONČNA OCENA: 10/10

Likalna postaja zadošča vsem mojim kriterijem, ki so:

1. Odlično zlika še tako zmečkana oblačila.

2. Je 100% varen in z njim je praktično nemogoče uničiti 

3. Odstrani do 99,9% bakterij iz tkanine zahvaljujoč visokim temperaturam in in pari.

4. Praktična uporaba. Predal z vodo se preprosto sname, napolni in vrne za uporabo. Zelo pomembna informacija je tudi ta, da se lahko rezervoar napolni tudi med samo uporabo, kar pomeni, da ni čakanja med likanjem.

Skratka likalna postaja Tefal je uspešno prestala test in lahko z veseljem potrdim, da je vredna naložbe v boljšo in lažjo izkušnjo med likanjem. 

 

 

Nove objave in vsebine na temo doma in opremljanja pa že najdete na mojem Instagram profilu @everyday_breakfast_club.

Objavo sponzorira Harvey Norman. V komentarju zapiši ali meniš, če je sesalnik prestal test in se bom za njegov nakup tudi odločila? 

Napiši komentar

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon