Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us

Brezplačna poštnina za nakupa nad 40 eur I 👨‍🍳NOVO! 4.0. priročnik za pripravo obrokov je tukaj!👨‍🍳

Breakfast Club: DOMAČA KAVA

Breakfast Club: DOMAČA KAVA

V današnji objavi bi vam rada predstavila nov izdelek, za katerega sem se sama noro veselila in, ki danes končno prihaja v prodajo na mojo spletno stran!

Kako se je vse skupaj začelo?

Kot velika ljubiteljica kave, sem vesno oboževala pitje kave, vendar mi je bila kvaliteta kave od nekdaj resnično pomembna. Zato sem se obrnila na družinsko podjetje Escobar, če še ne poznate tega podjetja naj povem, da so pražarnica vrhunskih kav in le ti so uslišali mojim željam in mi pomagali pri uresničitvi moje dolgoletne želje: imeti v ponudbi svojo lastno kavo. 

V ponudbi imamo zaenkrat klasično kavo brez arome, ki slovi po imenu HIŠNA MEŠANICA in kot so zapisali v Escobarju: “Escobar je kompleksna mešanica gourmet kav, ki nosi družinsko ime naše pražarne, saj v skodelici združuje znanje in dolgoletne izkušnje ter posebno pozornost pri izboru vrhunskih kav vrste Arabica.” (da o okusu sploh ne izgubljam besed).

Drug del ponudbe pa sestavljajo aromatizirane kave, ki so zaenkrat na voljo v treh okusih in pakiranju po 100g. Aromatizirane kave so na voljo v okusih: kokos, vanilija & karamela ter cimet & lešnik. Vse kave so aromatizirane po naravnem postopku, brez dodanih ojačevalcev okusov in sladkorjev. Slišala sem, da so te le za “posebne priložnosti”.

Z veseljem vam, predstavim še podjetje, ki je uslišalo moje želje in skrbi, da so je pri nas vedno le SVEŽE PRAŽENA KAVA!

 NEJA GRIl

VEDNO SVEŽE PRAŽENA KAVA

V pražarni Escobar so uslišali vse moje želje in mi pomagali pri uresničitvi dolgoletne želje: imeti v ponudbi lastno kavo! Z veseljem in ponosom, vam predstavljam čudovito in srčno družinsko podjetje, ki skrbi, da bo moja kava zmeraj najkvalitetneje pražena in sveža. 

Kot so sami zapisali: “dnevno pražimo v majhnih količinah v skladu s povpraševanjem, saj verjamemo, da je tak pristop najboljši, da se ohranijo polne arome, okus in kakovost praženih kavnih zrn. Pražene kave nikoli ne skladiščimo, zato je kava za vsako vaše naročilo pražena in pakirana sproti. V najkrajšem možnem času jo preko dostavne službe pošljemo na vaš naslov. Po predhodnem dogovoru je možno kavo prevzeti tudi v pražarni.”

Najboljša je seveda sveže pražena kava, ki ob pravilnem pakiranju in shranjevanju ohrani polno aromo in okus tudi mesec dni po praženju oziroma pri nekaterih kavah je zaradi njihovih naravnih značilnosti polnost okusa še daljša. Za nasvet lahko vedno vprašate v naši pražarni.

Praženje poteka pod skrbnim nadzorom glavnega pražarja Omarja, ki je tudi solastnik in soustanovitelj pražarne Escobar. On je tisti, ki natančno ve, kako dobiti najboljše iz posameznega kavnega zrna – idealno razmerje med okusi in aromami – saj to počne dan za dnem, leto za letom … Še preden kave po dolgi poti pridejo do pražarne, je v vsako zrno vloženo veliko dela, zato se naš pražar zaveda pomembne naloge, da je kavo treba spražiti tako, da blesti in nato v skodelici pokaže svoj pravi jaz. Uravnoteženost arom in okusov čokolade, citrusov, mandeljnov, lešnikov …

Upam, da si tudi ti vsaj polovico toliko navdušen/-a nad novim izdelkom kot sem sama! In ker resnično želim, da kavo poskusiš tudi ti, ti ponujam svojo kodo za 10% popust na vse izdelke vključno z domačo kavo: BREAKFASTCLUB10

Napiši komentar

0
    0
    Vaša košarica
      Calculate Shipping
      Apply Coupon